Cleac Oy valittu pääkaupunkiseudun Kasvu Open -ohjelmaan

”Pääkaupunkiseudun kasvuhaluisimmat yritykset on valittu”, tiedottaa Kasvu Open. Cleac Oy on pärjännyt kovatasoisessa karsinnassa, jossa 71 innokkaan yrityksen joukosta valittiin 15 potentiaalista mukaan Kasvu Open -ohjelmaan.

”Tänä vuonna yritysten taso oli korkea. On hienoa nähdä, miten yritykset ovat jo pitkällä kasvu- ja kansainvälistymissuunnitelmissaan. Yrityksiltä löytyy teknisen osaamisen lisäksi markkinointihenkeä ja kasvun nälkää, joilla Suomi saadaan nousuun”, korosti tuomariston puheenjohtaja, johtaja Pia Pakarinen Helsingin seudun kauppakamarista.

Cleac Oy osallistuu innokkaana ohjelmaan ja odottaa siltä huimia tuloksia. Ensimmäinen tapahtumapäivä osuu samaan kohtaan, kuin yrityksen Maikat-tuotteen lanseeraus Savonlinnassa, joten Kasvu Open -tapahtumassa ollaan paikalla etäyhteydellä. Omalla tuotteella luonnollisesti.

Lisää yksityiskohtia Kasvu Openin tiedotteessa

Posted in Tiedotteet.