Maikat lanseerattu SML:n kevätpäivillä

Maikat-palvelu lanseerattiin Suomen musiikkioppilaitosten liiton kevätpäivillä Savonlinnassa 15.4.2016.

Paikalla oli kattava otos kotimaisten suurimpien musiikkioppilaitosten rehtoreita ja opettajia. Savonlinnassa järjestetyissä työpajoissa opettajat saivat tilaisuuden kokeilla etäyhteydellä opettamista käytännössä.

Palaute oli innostunutta ja kannustavaa sekä tietenkin myös kriittistä. Uuden opetustavan innokkaimmat omaksujat löysivät suoraan uusia käyttökohteita, kuten sairastuneen tai matkoilla olevan oppilaan mahdollisuus osallistua ryhmäopetukseen omalla mobiililaitteellaan. Kysymyksiä ja kritiikkiä herätti yleisesti lähiopetuksen vieminen verkkoon, mutta useat jo palvelua käyttävät opettajat jakoivat omia positiivisia kokemuksiaan etäopetuksesta.

Maikat-palvelu on jo käytössä 9 maassa, mukaanlukien oppilaitoksia Suomesta. Pilottikäyttö alkoi jo marraskuussa 2015 ja nyt palvelu on lanseerattu laajempaan käyttöön.

Terveiset kesäpäiviltä ja kuulumiset työpajasta uutiskirjeessämme.

Posted in Tiedotteet.